8 oct. 2011

In curand la Litera(2)...








































Sinopsis:

În lumea în care trăieşte Cassia, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Cineva – Societatea – hotărăşte pentru toţi: ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se căsătorească sau unde să lucreze. Când Cassia află că cel mai bun prieten al ei îi va fi Pereche, consideră această alegere perfectă. Nu pentru mult timp însă, căci imaginea care-i apare pentru o fracţiune de secundă pe microcardul ce conţine date despre Perechea ei aparţine unui alt băiat... Viaţa ei de până acum, atât de atent rânduită, este complet dată peste cap, iar consecinţele acţiunilor ei nu se lasă mult aşteptate.
Legăminte este prima carte dintr-o trilogie despre riscurile asumate în numele iubirii, despre prietenie, speranţă şi curaj.
 „O poveste de dragoste distopică, scrisă de un suflet de poet... În sfârşit, o minunată lume nouă de care fanii seriilor Amurg sau Jocurile foamei o vor adopta ca fiind a lor.”  Kami Garcia şi Margaret Stohl, autoarele romanului Cronicile Casterilor
Roman publicat în 31 de țări!








































Sinopsis:
Dacă ai avea o singură zi de viață, cum ai alege s-o trăieşti? Şi dacă ai şti că vei muri, ce moment ai vrea să retrăieşti?
Acestea sunt întrebările pe care şi le pune tânăra Samantha Kingston, în cele şapte zile aproape identice pe care le trăieşte şi retrăieşte pentru a îndrepta o greşeală pe care trebuie mai întâi s-o descopere. Ea pare să ducă o viaţă perfectă: face parte din grupul celor mai populari elevi, are ca iubit pe cel mai tare băiat din şcoală, are un grup de prietene cu care împarte totul şi aproape tot ce îşi doreşte. Dar oare e chiar aşa? După o petrecere aparent ratată, suferă un accident de maşină şi moare. Apoi se trezeşte a doua zi şi o ia de la capăt. Şi apoi iar. Şi iar. Ziua de 12 februarie, care ar fi trebuit să fie o zi ca oricare alta în viaţa ei, devine ultima ei zi din viaţă. De şapte ori. Ce trebuie să facă Samantha pentru a ieşi din această buclă temporală şi pentru a-şi salva sufletul şi pe cei din jurul ei?









































Sinopsis:
Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple.
– Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine.
Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.
 Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet. (Două lucruri nu tocmai ușoare.) În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare...
Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir.
Roman publicat în 19 țări

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)