9 oct. 2011

Seria Incarceron de Catherine Fisher


Descrierea cartii:

"Una dintre cele mai bune scriitoare de literatura fantasy a zilelor noastre... o calatorie minunat de intunecata si infricosatoare." Independent

"Se deosebeste de orice altceva... Dimensiunile sale imaginative si sfarsitul uluitor fac din aceasta carte unul dintre cele mai bune romane fantasy scrise in ultima vreme." Amanda Craig, The Times

"Catherine Fisher este o maestra a cuvintelor... O poveste captivanta si complexa a calatoriei extraordinare intreprinse de niste personaje construite cu multa imaginatie." Carousel

Imagineaza-ti o inchisoare atat de vasta, incat contine celule si coridoare, paduri, orase si mari.
Imagineaza-ti un prizonier lipsit de memorie, convins ca vine de Afara - desi inchisoarea a fost sigilata de secole si un singur om a reusit sa evadeze.
Imagineaza-ti - intr-o societate in care timpul este interzis, mentinuta intr-o lume din secolul al saptesprezecelea si condusa de computere - o fata, Claudia, obligata sa ia parte la o casatorie aranjata, prinsa intr-un complot de asasinare de care-i e groaza si pe care, totodata, si-l doreste.

De curand am achizitionat aceasta carte de la editura Leda cu reducere de 50%.Incercati si voi sa vedeti daca o mai gasiti aici.

Trailerul cartii:





Volumul 2 din seria Incarceron(inca nu a aparut la noi)
Descrierea cartii:
Picking up after the surprising revelations of Incarceron, Fisher abruptly returns readers to the dystopian world and its living prison. Still trapped inside, Attia and Keiro are doing whatever they can to survive on their quest to find the Outside. Finn, meanwhile, has escaped and is now preparing to take his place on the Realm's throne. Not completely convinced, Claudia and Jared are attempting to groom Finn to take his place as Prince Giles. Things are almost on track when a Pretender makes a bid for the throne, threatening both Finn's and Claudia's lives. Amid the discordance in the Realm, Incarceron itself hunts for Sapphique's famed glove, an object that may help the prison gain a human body. Now, Attia, Keiro, and the Warden are attempting to keep the glove from Incarceron, while Finn, Jared, and Claudia are trying to hold the Realm together from the Outside.
Trailerul cartii:



Despre autoare:

CATHERINE FISHER s-a nascut in 1957, in Newport, Tara Galilor, si a absolvit universitatea cu o diploma in literatura engleza si cu o fascinatie neabatuta pentru mituri si istorie. A lucrat ca profesor si arheolog, tinand si cursuri de creative writing la Universitatea din Glamorgan. Poeta si romanciera de succes, a fost laureata Cardiff International Poetry Competition in 1990. Romanul Carcera a castigat Mythopoeic Society of America's Children's Fiction Award si a fost ales de ziarul britanic The Times drept "Cartea pentru copii a anului 2007".

6 comentarii:

stii cumva daca mai apare volumul 2 la noi?

Imi place descrierea cartii, dar nu cred ca o s-o iau pentru ca nu cred ca mai apare continuarea...

@michikit,despre continuarea seriei nu stiu ce sa-ti spun,cert este ca ma voi interesa si voi posta pe blog!

Am deja cartea pentru ca mi-a atras atentia de ceva timp si am zis sa profit de oferta. Daca nu mai apare si volumul 2 o sa afc un efort si o sa il iau in engleza. :)

@michikit,si eu gandeam la fel.

simply dropping by to say hello

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)