8 oct. 2011

Concurs Rao

CONCURS INCHEIAT!!!

UPDATE:Va dau sansa sa va mariti calea spre castig.Daca postati despre concurs pe blogul vostru sau pe pagina de Facebook intrati de doua ori in cursa.Vreau link in comentarii!
Am revenit cu un nou concurs sponsorizat de aceasta data de editura Rao.Banuiesc ca le-ati observat sigla in lateralul blogului.Tin sa le multumesc foarte mult pentru ca au facut posibila organizarea acestui concurs minunat.Gata cu vorbaria!Voi probabil ca vreti sa vedeti in ce consta:


Durata concursului:


29 septembrie-13 octombrie(castigatorul va fi anuntat in seara zilei de 14 octombrie)


Premiul:


1*Hotul de carti de Markus Zusak





Descrierea cartii:


Este anul 1939. Germania nazistă. Ţara îşi ţine răsuflarea. Moartea nu a avut niciodată mai mult de lucru, şi va deveni chiar mai ocupată. Liesel Meminger şi fratele ei mai mic sunt duşi de catre mama lor să locuiască cu o familie socială în afara oraşului München. Tatăl lui Liesel a fost dus departe sub şoapta unui singur cuvânt nefamiliar - Kommunist -, iar Liesel vede în ochii mamei sale teama unui destin similar. Pe parcursul călătoriei, Moartea îi face o vizită băieţelului şi o observă pe Liesel. Va fi prima dintre multe întâlniri apropiate. Lângă mormântul fratelui ei, viaţa lui Liesel se schimbă atunci când ea ridică un singur obiect, ascuns parţial în zăpadă. Este Manualul Groparului, lăsat acolo din greşeală, şi este prima ei carte furată. Astfel începe o poveste despre dragostea de cărţi şi de cuvinte, pe măsură ce Liesel învaţă să citeasca cu ajutorul tatălui ei adoptiv, care cânta la acordeon. În curând, va fura cărţi de la incendierile de cărţi organizate de nazişti, din biblioteca soţiei primarului, şi de oriunde le mai putea găsi. Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor de a creea lumi. Cu o scriitură superb măiestrită şi arzând cu intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre.


Va place cum suna?Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul urmator.Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.Daca vreti sa intrati de doua ori in concurs lasati un link catre blogul sau pagina de facebook unde ati postat intr-un comentariu la aceasta postare (preferabil sa scrieti si numele cu care ati intrat in concurs).



2 comentarii:

M-am inscris si eu si am postat si pe blogul personal: http://sunt.teoretic.ro/hotul-de-carti/ :)


Bafta tuturor!

And the winner is....

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)