8 oct. 2011

In curand la Leda(2)!!!partea intai

1.Jurnalele Vampirilor volumul 7-Miez de noapte

Sinopsis:

Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elen a şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?

2.Betrayals, volumul 2 din seria Altfel de îngeri de Lili St. Crow

Sinopsis(tradus de mine):
Al doilea volumul din seria Altfel de Ingeri incepe cu Dru,care se afla intr-o Schola ,mai mult o inchisoare decat un centru de antrenament secret.Cu o singura exceptie...ea e singura fata de acolo si e inconjurata de tone de baieti draguti.Dar un tradator din Ordin o vrea pe Dru moarta si singurul in care poate avea ea incredere este Graves.Pacat ca nu are timp de ea pentru ca se antreneaza cu o echipa de tineri lupi.In timp ce invata in cine poate sau nu poate avea incredere,singura sansa a ei ar fi sa se salveze si nu stie sa-si controleze darul,dar ar vrea sa-l dea inapoi.Va supravietui Dru de ajuns pentru a afla cine e pe urmele ei?Sau va avea aceasi soarta ca parintii ei omorati.

3.Revelations, volumul 3 din seria Sânge albastru de Melissa de la Cruz

Sinopsis(tradus de mine):
Pe jumătate vampir,Schuyler află mai multe despre descendeța ei și are o aventură cu geamănul Nemesisului ei și războiul dintre vampirii cu sânge albastru și armata lui Lucifer de sange argintii începe.


4.Divergent, volumul 1 din trilogia Divergent de Veronica Roth

Sinopsis:
Pentru Beatrice, societatea din vechiul Chicago (acum, într-o variantă distopică, devastat de război), este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Devotamentul (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, toate persoanele care împlinesc şaisprezece ani îşi aleg o facţiune căreia îi vor fi devotate pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, trebuie să se hotărască dacă rămâne cu familia ei sau dacă acceptă să fie ceea ce este ea cu adevărat – întrucât nu poate avea şi una, şi alta. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori exasperant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea a ales s-o aibă. Totodată, Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că este aducător de moarte. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict tot mai acut care ameninţă să dezintegreze societatea ei aparent perfectă, află totodată şi că secretul ei ar putea să o ajute să-i salveze pe cei pe care-i iubeşte… sau ar putea s-o distrugă pe ea.




5.This Dark Endeavour, volumul 1 din seria Ucenicia lui Victor Frankenstein de Kenneth Oppel

Sinopsis:
În curând un film artistic realizat de producătorii peliculei Amurg!
Sunt poveşti care nu mor niciodată. Care ne rezervă veşnic surprize – cu fiecare rescriere, cu fiecare perspectivă nouă. Şi sub vraja cărora cădem pradă de fiecare dată.
Aşa este şi povestea lui Victor Frankenstein, pe care i-o datorăm lui Mary Shelley şi pe care scriitorul canadian Kenneth Oppel ne-o reinventează acum, într-un registru mai modern, mai adaptat preferinţelor adolescenţilor de azi, de supernatural gothic thriller&romance.
Victor Frankenstein duce o viaţă de poveste. El împreună cu fratele său geamăn Konrad şi frumoasa lor verişoară Elizabeth iau lecţii particulare acasă şi îşi petrec timpul liber făcând scrimă şi călărie. Împreună cu prietenul lor Henry, ei explorează toate coridoarele secrete şi camerele tainice ale castelului Frankenstein. Cu excepţia uneia! Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri vechi scrise în limbi ciudate şi pline de informaţii interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor mai vizita vreodată  biblioteca, dar în momentul în care Konrad cade grav bolnav şi viaţa îi este în pericol, Victor înţelege că trebuie să descopere cartea care conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii. Pentru elixir nu este nevoie decât de trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit le ameninţă căutarea la fiecare pas. Victor ştie că nu poate să dea greş. Dar succesul lui depinde de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice.
O aventură palpitantă, plină de primejdii, cu personaje fermecătoare – într-o atmosferă tenebroasă şi misterioasă, dominată de impunătorul Chateau Frankenstein din pădurile Genevei.

2 comentarii:

abia astept Divergent si Betrayals
de Miez de noapte nu stiu ce sa zic..nu prea mi-a placut "noul ciclu"

@ioana alexandra si eu astept divergent(mai ales) si betrayls,despre noul ciclu din jurnalele vampirilor sunt de acord cu tine,dar am informatii din surse sigura ca al treilea volum merita(miez de noapte).

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)