13 sept. 2011

AI GRIJĂ CE DORINŢĂ ÎŢI PUI DE ZIUA TA!


CĂDEREA, Cartea întâi din seria CELE NOUĂ VIEŢI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell
alias Celia Thomson

Chloe King este o fată obişnuită de şaisprezece ani, care face lucruri normale – merge la şcoală, mai chiuleşte uneori ca să se întâlnească cu prietenii, e veselă, ia note bune. Dar, chiar înainte de a împlini şaisprezece ani, îşi doreşte tare mult ca viaţa ei să se schimbe, să devină mai interesantă, mai plină de acţiune, mai… periculoasă şi să cunoască iubirea. Şi iată că, în curând, începe să observe că i se întâmplă multe lucruri ciudate –  îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie…De acum înainte, viaţa ei tihnită se va schimba mult mai mult decât îşi dorise…
Începe să descopere cine este cu adevărat şi află că este originară din Ucraina, de unde a fost adusă în America de tatăl său adoptiv. De asemenea, că este descendenta unei mitice rase de feline, Mai, şi că menirea ei – în calitate de Unificatoare – este salvarea şi protejarea semenilor. Deci cele nouă vieţi trebuie puse în slujba apărării speciei sale. Va reuşi oare?
Mister, supranatural, suspans, planuri malefice, o poveste de dragoste  – ce vă puteţi dori mai mult?
Nu uitaţi de serialul de televiziune produs de ABC Family. Amănunte găsiţi pe TheNineLivesofChloeKing.com.
Cartea are 288 de pagini, e cartonată fără supracopertă si, fiind primul volum al seriei, are un superpreţ de listă, promoţional: 29,90 lei.

2 comentarii:

Cat de frumoasa si reusita este coperta.

@oanna,nu-i asa?graficianul de la leda e un geniu.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)