26 sept. 2011

Link de precomanda Eve!!!


CLICK PE COPERTA PENTRU A COMANDA!!!
„O aventură captivantă, de neuitat, şi o nouă imagine, plină de prospeţime, a ceea ce înseamnă adevărata dragoste.” – LAUREN KATE
O fascinanta aventura distopica,petrecuta in 2032,la saisprezece ani dupa ce un virus mortal a sters aproape intreaga populatie de pe fata pamantului.

Evocativa,romantica si uneori inspaimantatoare,Eve este primul volum dintr-o noua triologie captivanta,cu o eroina de neuitat.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.
Traducere din limba engleză de: Alexandru Sasu şi Shauki Al-Gareeb
Nr pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 29.90 lei
Pret nou: 22.43 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)