3 sept. 2011

Noul parteneriat dintre editura Leda si Bravo(din 27 septembrie)

Vreau sa va readuc aminte ca incepand cu 27 septembrie 2011 impreuna cu revista Bravo se vor comercializa primele 4 carti din seria Vampirii Sudului.Contractul dintre Leda si Bravo este doar pe 4 volume,seria urmand sa continuie daca vanzarile sunt bune.Sa speram ca asa o sa fie!!!
Mai jos aveti detalii despre datele de aparitie si primele patru volume ale seriei.Banuiesc ca si voi asteptati data de 27 septembrie la fel de mult ca si mine.

Volumul 1-Morti pana la apus(cu Bravo) pe 27 septembrie

Morti pana la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul in numeroase tari.

Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism.

Tanara telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi.

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte sa traiasca alaturi. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si valorii autentice pe care aceasta stie sa o imprime scrisului sau.

"Un autor de un rar talent."
Publishers Weekly

Intr-un orasel linistit si apparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest universe explodeaza...
Volumul2-Moartea la Dallas(Bravo Girl)pe 4 octombrie

Stilul lui Harris are un farmec si o naturalete care ne amintesc de Anne Tyler... este original si surprinzator. Trasaturile romanului gotic sporesc savoarea speciala a cartii.
The Christian Science Monitor

In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus. Folosindu-ti talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut! Intotdeauna gata de actiune, Sookie duce totul la bun sfarsit, dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri.

Stilul simplu, captivant si antrenant, face lectura deosebit de placuta. Jocurile de cuvinte si engleza colocviala dau savoare textului. Lumea creata de Charlaine Harris, plina de fiinte supranaturale (varcolaci, menade, teriantropi), este fascinanta si departe de a inspira teama sau repulsie. Pentru fanii acestui gen de literatura din lumea intreaga cartea a constituit fara indoiala o aparitie deosebit de placuta si a fost apreciata asa cum merita.

Harris scrie cu siguranta si abilitate.
The New York Times Book Review

Volumul3-Clubul Mortilor(Bravo)pe 11octombrie

In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei Sookie Stackhouse cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai putin fericite.

El era singurul vampir cu care ea avusese o relatie (cel putin voluntar), dar in ultima vreme s-a tinut putin la distanta – la distanta, in alt stat. Seful sau, Eric cel sinistru si sexy, are o idee despre unde s-ar putea afla. Inainte sa-si dea seama, Sookie este in drum spre Jackson, Mississippi, ca sa se amestece cu lumea ascunsa de la Club Dead. Este o vânatoare periculoasa, unde societatea elitista a vampirilor poate decide sa se relaxeze si sa suga niste sânge grupa O. Dar când Sookie il gaseste in final pe Bill, nu este sigura daca sa-l salveze sau sa ascuta niste tarusi. O intriga captivanta, numeroase scene de actiune, personaje fascinante, un stil alert, un erotism bine dozat – sunt doar câteva dintre elementele care justifica succesul exploziv al cartii.

Volumul 4-Moarta pentru toti(Bravo Girl)pe 18 septembrie

Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat! Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.

Moarta pentru toti este cel de-al patrulea volum al seriei Vampirii Sudului (dupa: Morti pana la apus, Moartea la Dallas si Clubul Mortilor). Descoperind ca barbatul misterios intalnit in imprejurari atat de ciudate nu este altul decat vampirul Eric, care nu ii este strain, eroina telepata incearca sa-l ajute. Cineva ii facuse vraji sa-si piarda memoria. Implicarea lui Sookie duce la batai pe viata si pe moarte, in care sunt implicati tot soiul de vampiri, varcolaci, teriantropi si vrajitoare. In pericol se afla si inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat in fata atragatorului Eric.

O poveste fascinanta, cu personaje supranaturale. Un ritm ametitor, umor, momente dramatice, mister, erotism - totul imbinat cu talent si imaginatie, asa cum ne-a obisnuit cuceritoarea Charlaine Harris.

Recomandare:
~ Harris a dat lovitura cu o picatura de umor negru, o pata de sange, un fir de paranormal si un continuu suspans...
SF Site


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)