12 sept. 2011

The mistery hour(1)


Sper ca va place aceasta noua rubrica a blogului in care va voi prezenta cateva dintre cartile pline de mister din Romania(deocamdata!).Voi incepe cu o carte a editurii Tritonic numita Ultimul Papa de Luis Miguel Rocha.

Click pe copert pentru a comanda!!!
Descriere carte:
In septembrie 1978, la doar 33 de zile de la numirea in functie, Vaticanul anunta moartea Papei Ioan Paul I, in urma unui suspect atac de cord. Un papa zambitor care isi propusese sa reformeze din temelii biserica catolica.
Douazeci si opt de ani mai tarziu, ziarista Monteiro la intoarcerea acasa, la Londra, din vacanta, gaseste un plic cu o lista de nume necunoscute si un mesaj codificat.
Aparent inofensive, hartiile care i-au intrat in posesie o vor pune in pericol si in situatii limita, pe masura ce descopera povestea lor. Lista se dovedeste a fi o dovada pretioasa pentru demascarea unui complot de proportii internationale, care implica personalitati politice si religioase antrenate in incredibile abuzuri de putere, coruptie si crime.
Reteaua conspirativa pe care ziarista ajunge sa o dezvaluie putin cite putin, o conduce catre noaptea mortii „Papei zambitor”, Ioan Paul I.

Sarah Monteiro lupta pentru viata ei, amenintata de o organizatie secreta interesata de documentele cu pricina, dar si pentru adevar, cu aceeasi indarjire, incercand sa afle ce s-a intamplat de fapt in acea noapte din 1978, de ce, dar mai ales in interesul cui. Un secret pe care Vaticanul il pastreaza de zeci de ani.
Noile realitati cu care este nevoita sa se confrunte ii zdruncina serios perceptia asupra vietii si asupra granitei dintre bine si rau. Un thriller intr-un ritm ametitor, bazat pe fapte veridice.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)