6 sept. 2011

Reteaua Raului-o carte nou-nouta de la editura Nemira!!!


Click pe coperta pentru a comanda cu 35%reducere!!!

Cred ca tocmai am dat peste o carte pe care o pot numi un must-have al acestei toamne.Voi ce credeti?

Prezentare de carte J. A. Jance - Reteaua raului
Autostrada necrutatoare dintre Los Angele si Palm Springs e parjolita de soare si impanzita de pericole mortale. In linistea sufocanta a unui portbagaj, un barbat legat la gura si maini isi asteapta soarta nemiloasa. Dar cat de crunta poate fi setea de razbunare a dusmanului pentru a comite o asemenea atrocitate? Si care-i va fi urmatoarea miscare?


Ali Reynorlds se afla pe acelasi drum pustiu si fierbinte, fugind de propriul sau trecut. Parasise Los Angelesul pentru confortul din Sedona, Arizona, si pentru satisfactia oferita de administrarea unui blog. Numai ca sotul ei necredincios s-a si grabit sa divorteze, iar postul de televiziune care o concediase pentru simplul motiv ca nu mai era tocmai tanara e chemat in instanta pentru greseala comisa. Suficiente motive ca Ali sa fie nevoita sa se intoarca. Si, in timp ce trece pe langa un accident infiorator, Ali multumeste cerului ca nu mai este reporter de stiri.


Dar in scurt timp avea sa descopere ca, de data aceasta, stirea era tocmai despre ea... Caci victima era nimeni altul decat sotul ei necredincios, iar Ali s-a trezit pe loc suspectul principal dintr-o monstruoasa retea a raului.

2 comentarii:

chiar interesanta carte.mai convins sa o cumpar.

stiu,si mie imi place enorm de mult.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)