23 sept. 2011

Luni 26 septembrie impreuna cu revista Libertatea pentru femei o noua carte!!!






























DETALII TEHNICE:

Copertă: broşată
Format: 107x177 mm
Număr pagini: 368
Data apariţie: 22 septembrie 2011
ISBN: 978-606-600-503-6
 
DESPRE CARTE:
Domnișoara Katherine Daltry nu crede nici în basme, nici în finaluri fericite. Obligată de mama ei vitregă să participe la un bal, Kate cunoaște un prinț..., iar faptul că nu-l tratează ca pe un Făt-Frumos dă naștere unei atracții irezistibile între ei. Numai că prințul este promis unei alte femei, o prințesă care, prin statutul ei social, l-ar ajuta să-și împlinească ambițiile. Gabriel o place pe logodnica lui, dar nu o iubește. Deși ar trebui să-i facă curte viitoarei sale mirese, el o urmărește pe frumoasa Kate, cea plină de calități, dar foarte săracă, și care, în plus, refuză să-i dea atenție. În pofida prezenței unei nașe binevoitoare și a unui condur de sticlă, de data aceasta destinul conspiră pentru a distruge și cea mai mică șansă de fericire pentru Kate și Gabriel. Dar un sărut la miezul nopții poate schimba totul...
 Seria Vieți împlinite continuă cu o nouă poveste romantică, în care Frumoasa întâlnește Bestia și experimentează Atingerea dragostei.
 Absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la Oxford University și un doctorat la Yale, Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărțile ei au fost publicate în cincisprezece țări. Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, în vreme ce topul USAToday a numărat șaisprezece titluri semnate Eloisa James.
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)