6 sept. 2011

Linkul de precomanda pentru Blestemul din Swoon disponibil incepand cu 9 septembrie!!!


BLESTEMUL DIN SWOON, vol. 1 al seriei SWOON
de Nina Malkin acum la Editura LEDA
Viaţa orăşelului Swoon din Connecticut este tulburată de apariţia unui personaj misterios. Sin vine din secolul al optsprezecelea ca să se răzbune pentru o mare nedreptate pe care locuitorii vechiului Swoon i-au făcut-o cândva.  Acum, urmaşii acestora trebuie să plătească !
La toate întâmplările ciudate care au loc, se adaugă o captivantă poveste de dragoste !
Nevoită să se mute din fascinantul New York, oraşul ei natal, în Swoon, un orăşel din Connecticut, în care nu se întâmplă niciodată nimic, Dice se resemnează cu viaţa ei plictisitoare. Până când verişoara ei, Pen, cade dintr-un copac, moment în care în trupul ei pătrunde spiritul unei fantome…
Sinclair Youngblood Powers – pe scurt, Sin – vine din secolul al optsprezecelea pentru a se răzbuna…
Curând, lucrurile o iau razna: Dice îl eliberează din greşeală pe Sin din trupul verişoarei sale, locuitorii din Swoon încep să fie pedepsiţi pentru păcate ale strămoşilor lor şi, pentru ca situaţia să se complice şi mai mult, Dice se îndrăgosteşte de Sin.
Melissa de la Cruz, autoarea seriei Sânge albastru, bestseller New York Times şi USA Today, publicată şi de editura Leda, spune despre Swoon: „Sexy şi de-a dreptul seducătoare… Swoon te înfioară, îţi trezeşte toate simţurile!”
Detalii tehnice: Format 13 x 20 cm, 384 pagini, CARTONATĂ fara supracopertă, un preţ de lista

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)