4 sept. 2011

Carti ecranizate(1)

Iubit de imprumut de Emily Giffin

Click pentru a comanda la pretul special de 29.6 ron de la editura Litera!!!
Descrierea cartii:
Rachel White, o tânără avocată din Manhattan, îşi sărbătoreşte cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriză organizată de prietena ei cea mai bună, Darcy. După ceva mai multe pahare, sărbătorita ajunge în braţele lui Dex, prietenul ei din facultate şi logodnicul lui Darcy. Deşi hotărâtă să uite această aventură de o noapte şi să meargă mai departe, Rachel constată cu stupoare că sentimentele ei faţă de Dex sunt mai puternice decât şi-ar fi putut închipui. Pe măsură ce data nunţii celor doi se apropie, ea înţelege că trebuie să facă o alegere dificilă. Căci graniţa dintre bine şi rău poate fi extrem de neclară, finalurile nu sunt întotdeauna fericite şi uneori trebuie să rişti totul pentru a putea obţine adevărata fericire.
Romanul scriitoarei Emily Giffin te va amuza, te va face să plângi şi să pui mâna pe telefon, să-ţi suni cea mai bună prietenă.


„Încântătoare, surprinzător de captivantă şi de reală“ – Glamour

„Nu trebuie să fii îndrăgostită de iubitul celei mai bune prietene pentru a preţui acest roman... Ai în faţa ta o carte pe care n-ai să mai vrei să o laşi din mână şi de a cărei eroină te vei ataşa negreşit. Mi-a plăcut la nebunie.“ – Lauren Weisberger (Diavolul se îmbracă de la Prada)
The New York Times Bestseller


Aceasta carte a si fost ecranizata,mai jos puteti vedea trailurul cartii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)