23 sept. 2011

Eve,in pregatire la editura Leda!!!


Click pe coperta pentru a citi un fragment din carte!!!
Leda se tine numai de surprize.De aceasta data e vorba de cartea Eve de Anna Carey,care este in curs de publicare la editura Leda.Cartea va fi disponibila incepand cu 4 octombrie.Deocamdata acestea sunt singurele informatii pe care le detin.
DETALII CARTE:
Traducere din limba engleză de: Alexandru Sasu şi Shauki Al-Gareeb
Nr pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Pret: 29.90 lei
pret redus la 22,43 lei

DESPRE CARTE:
O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.
EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)