25 aug. 2011

A aparut Luna Albastra,volumul doi din seria Nemuritorii

Nici acum nu-mi vine sa cred.Sunt atat de fericit ca in sfarsit voi citi continuarea cartii Evermore.Au fost destul de multe comentarii vizavi de coperta cartii,dar eu ma abtin sa comentez.La urma urmelor,nu coperta conteaza,ci continutul.Am postat imediat ce am aflat pentru ca banuiesc ca sunteti la fel de incantati ca si mine de aparitia acestui nou volum din seria Nemuritorii.




Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe.
Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant. În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, cea magică  a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu. Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului. Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)