13 aug. 2011

Noi trailere pentru sezonul 3 din The Vampire Diaries

V-a placut primul trailer pentru sezonul 3 din The Vampire Diaries,ei bine am o veste foarte buna pentru voi producatorii au lansat inca doua trailere alternative care chiar te pun pe foc.Eu chiar sunt foarte curios sa vad daca castigatoarea primului concurs de pe blog Ionana Raluka a avut dreptate vizavi de ce se va intampla in acest sezon.Sper ca si voi asteptati noul sezon la fel de mult ca si mine.


Cum vi se pare?Se pare ca sezonul acesta devine mai infierbantat ca si primul.Oare ce se va alege de relatia dintre Stefan si Elena?Va incepe ea o relatie cu vampirul sexy si rau,Damon Salvatore?Putem afla doar urmarind noul sezon din The Vampire Diaries,din toamna pe CW.

2 comentarii:

:)) ok...Stefan se transforma intr-un Damon mai violent si Damon pare ca ii ia locul lui Stefan, dar pp ca la sfarsit, Elena tot cu Stefan va ramane.

da,ai dreptate,michikit,aceasta schimbare de roluri este o idee foarte buna si si eu cred ca producatorii vor sa-i faca pe elena si stefan sa ramana impreuna.O sa vedem ce se intampla din 15 septembrie.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)