5 aug. 2011

Carti superbe pe care vi le recomand de la editura All -partea 1

Am revenit cu alte carti minunate de la editura All.
<strong>CE-AS FI EU FARA TINE?</strong>
Click pe coperta pentru a comanda!
Descrierea cartii:
Inima lui Gabrielle este sfasiata intre doua feluri de iubire. Cea pentru tatal ei si cea pentru primul barbat de care s-a indragostit. Primul este un politist pasionat de meseria lui, celalalt este un hot celebru. Insa amandoi au disparut cu cincisprezece ani in urma. Intr-o buna zi, la aceeasi ora, tatal ratacitor si iubitul ramas pe un alt continent reapar, in chip straniu, in viata ei. Curand, Gabrielle isi da seama ca cei doi sunt prinsi intr-o cursa mortala. Destinele lor nu pot fi separate. Pe cine sa salveze si pe cine sa piarda?
O poveste de dragoste superba care ne va zgudui inimile si ne va umple de fericire-Dragosh Angel for A Book

<strong>POKER IN INFERN</strong>
Click pe coperta pentru a comanda!!!
Descrierea cartii:
Lars, un tanar student din Amsterdam, se ofera sa testeze un nou medicament, pentru o suma frumuşica. Medicamentul experimental ii produce insa halucinatii şi atacuri de panica, cu urmari devastatoare. La Paris, Hugh, jucator de poker online, dispare in chip misterios. In Bahamas, informaticianul Phillipe face speculatii pe piata numelor de domeniu, din fata unui laptop. Cu totii graviteaza in jurul grupului industrial Kramer şi joaca un joc de care, fara sa ştie, depind chiar vietile lor.

Conspiratii internationale, afaceri murdare, crime, ambitii şi coruptie… bine ati venit la o partida de poker in infern!

De la Boston la Paris, de pe plajele din Nassau pana in extravagantul Las Vegas, jucatori cu fetele impietrite risca totul intr-o unica şi grandioasa partida. Un thriller de ultima ora, Poker in infern combina teme contemporane explozive cu un uluitor simt al suspansului.

Un roman suficient de interesant incat sa te lase fara suflare.Exploziv!-Dragosh Angel for A Book

 <strong>SANGE REGESC</strong>
Click pe coperta pentru a comanda!!!
Descrierea cartii:

Povestea unei mari regine, o femeie de un curaj imens, care a trait dupa propriile-i reguli: o adevarata supravietuitoare.

In anul 1420 o tanara printesa a fost data in casatorie cuceritorului neamului ei, Henric al V-lea. Ea este Catherine de Valois – o printesa franceza de sange regesc. El este fiul uzurpatorului tronului englez. Proaspat intors de pe campul de lupta, Henric vine sa-si ceara mireasa si dreptul la tronul Frantei. Acum Catherine trebuie sa devina regina unui om care se simtea mai bine la razboi decat oriunde altundeva si sotia unui barbat hotarat sa-i distruga poporul. 

Singura si lipsita de prieteni, il gaseste pe singurul om care putea intelege prin ce trecea ea: un tanar vels, Owain Tudor, la fel de ratacit printre englezi cum era si ea. Se intalnesc doua suflete pereche, dar aceasta prietenie se va dovedi pe cat de irezistibila, pe atat de primejdioasa.
Cel mai bun mod de a intra in lumea plina de secrete de la curtea regala.O lectura care te va inrobi!-Dragosh Angel for a Book

<strong>VEI FI ACOLO?</strong>
Click pe coperta pentru a comanda!!!
Descrierea cartii:

Roman vândut în aproape 1 milion de exemplare şi tradus în peste 20 de limbi
Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de studiourile de film Christian Fechner

Romanul Vei fi acolo? încearcă să răspundă la o întrebare pe care ne-am pus-o, fără îndoială, de multe ori: dacă ne-am putea întoarce în timp, am avea curajul să facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnării propriului destin?
Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, în vârstă de şaizeci de ani, a cărui viaţă se învârte în jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-şi poate găsi pacea sufletească, pentru că Ilena, femeia de care s-a îndrăgostit nebuneşte cândva, a murit în urmă cu treizeci de ani.
Aflat în Cambodgia, într-o misiune umanitară, este întrebat de un bătrân localnic: „Dacă ţi s-ar putea împlini o singură dorinţă, care ar fi aceea?” Pentru Elliott, răspunsul nu poate fi decât unul singur: să dea timpul înapoi, pentru a împiedica moartea Ilenei. Însă ceea ce omite Elliott este faptul că orice călătorie în timp funcționează pe principiul dominoului: orice schimbare, oricât de mică, poate declanșa un tsunami al trecutului, care să măture singurele certitudini din prezent.
O carte extrem de interesanta.Un roman despre ce inseamna sa alegi-Dragosh Angel for a Book

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)