11 aug. 2011

Revelatia din 16 august cu revista Bravo!!!


Click pe coperta pentru detalii!!!
Când Chloe Saunders – o adolescenta de cincisprezece ani care vede stafii – evadeaza din Sanatoriul Lyle pentru copii cu tulburari mintale, ea se obisnuise deja cu ideea ca e o necromanta care poate trezi mortii la viata si ca toti ceilalti copii închisi împreuna cu ea au însusiri supranaturale.
Dar Chloe descopera ca ei toti reprezinta niste experimente nereusite ale unor oameni de stiinta, Grupul Edison, care acum au decis ca e momentul sa puna capat experientelor – definitiv. Pentru a putea scapa de maleficul dr. Davidoff si de echipa lui, Chloe si cei trei copii care o însotesc – vrajitoarea Tori, vârcolacul Derek si vrajitorul Simon –, împreuna cu stafia lui Liz, o alta rezidenta a sanatoriului, înzestrata cu puteri telechinetice, încearca sa dea de urma singurului adult care i-ar putea ajuta.
Sigur ca în momentul în care pleaca, Chloe habar nu are ca va avea de-a face cu paznici înarmati, zombi, o matusa tradatoare, conflicte cu alti adolescenti care traiesc pe strada si se apara cu cutite, si chiar cu vârcolaci si semidemoni.
Statutul de fugar nu are nici un pic de glamour, si cei patru se straduiesc sa ramâna în viata, liberi si cât de cât curati, într-o lume foarte periculoasa, în care fiecare obstacol de care se lovesc îi obliga sa actioneze cu prudenta, ingeniozitate si inteligenta, chiar daca totul este complicat de diabetul lui Simon, transformarea iminenta a lui Derek si fitele lui Tori, ca si de recompensa de jumatate de milion de dolari pusa pe capul lui Chloe de catre tatal ei.
DISPONIBILA DIN 16 AUGUST CU REVISTA BREAVO LA PRETUL SPECIAL DE 10,99 LEI!!!

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)