3 aug. 2011

Serii extraordinare la editura Tritonic-Partea 1

Crime Scene
Ma plimbam zilele trecute printr-o librarie cand am descoperit o carte micuta,dar care parea destul de consistenta.M-am ascuns in spatele unui raft si am inceput sa citesc.Cu cat citeam mai mult cu atat simteam ca patrund mai mult in lumea cartii,in acel univers al suspansului definit atat de bine de o autoare atat de intemanatica incat m-am trezit in clipa in care una dintre angajate a venit la mine sa-mi spuna ca nu mai pot sa citesc,ca nu e o sala de lectura si apoi i-am spus ca o cumpar.Nu a mai zis nimic.De fapt nu mai avea ce sa spuna.
Am ajuns la casa si am vazut scris titlul"Indicii Anatomice" de Oana Stoica Mujea.
Nu-mi venea sa cred ca un autor roman poate sa creeze o asemenea atmosfera incat sa cred ca am patruns in lumea lui Sherlock Holmes,o lume a detectivelor,a misterelor si a crimelor nerezolvate.
Nu am mai apucat sa citesc,dar voi citi in continuare si voi reveni cu o recenzie pe masura.
Mai jos aveti mai multe detalii:

Click pe coperta pentru a comanda de pe siteul editurii Tritonic!!!
Descrierea cartii:

Ochii ii fusesera scosi si asezati cu grija, intre doi trandafiri ofiliti, pe masa din sufragerie. Apartamentul cu doua camere din centrul orasului Satu Mare era mai curat decat se asteptasera anchetatorii. De fapt, era o ordine desavarsita. Doar ochii, reali, nu faceau parte din decor. Dar nici nu deranjau. In rest, nici urma de vreun cadavru. Inspectorul sef Ionut Constantin, supranumit si Mierla, datorita glasului sau „suav”, a ajuns printre primii la fata locului. "O investigatie care porneste dupa ce, in diverse locatii, se descopera diverse „indicii anatomice” – ochii, degetele, urechile, dintii unei victime. O detectiva care sufera de agorafobie si, ca si Lincoln Rhyme din Colectionarul de oase, isi conduce ancheta din apartamentul sau. Multe piste false, personaje reale printre personaje fictive, suspans. Daca va mai scrie in acest gen, si la fel de bine, Oana Stoica Mujea are sansa de a deveni o Doamna a romanului politist romanesc.
Pret- 25 de lei redus la 20 de lei daca comandati online!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)