4 aug. 2011

Inclestarea Regilor,volumul 2 din seria Urzeala Tronurilor la Nemira in varianta hardcover!!!

Am cumparat acum o luna cartea Urzeala Tronurilor de George R.Martin si am fost imediat inrobit intr-o lectura incitanta si periculoasa.Brusc am simtit ca sunt acolo alaturi de toate personajele mele indragite care sunt complexe si schimba taberele destul de repede,ca sa zic asa.
Dar cum asta nu e o recenzie,ci o recomandare de carte,trebuie sa va spun ca nu va va parea rau ca veti cumpara aceasta carte,desi pot spune ca pretul e destul de mare.In orice caz,merita,Nemira ne incanta inca o data cu o serie de care voi deveni dependent.
Pe siteul editurii am gasit volumul doi din aceasta serie numit foarte fain Inclestarea Regilor in format hardcover.Pentru a comanda volumul dati click pe coperta.

Descrierea cartii:

Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc si continuarea volumului Urzeala tronurilor. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

„Un razboi pentru succesiunea la tron intoarce fratii unii impotriva altora, intr-o lupta armata si politica fara precedent. Sapte familii nobiliare sunt prinse in infruntare, iar viata si avutia lor depind de eternul joc al santajului, al intrigilor si al rapirilor, al magiei. Universul creat de Martin este de o bogatie fara precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, impinse dincolo de limitele onoarei si ale tradarii. Continuarea extraordinara a regalului fantasy inceput cu Urzeala tronurilor. Library Journal

Nu va invinovatesc pentru ca am multi prieteni care aveau dubii in legatura cu primul volum.Nu aveti de ce,cartea este superba si isi merita toti banii.
"O lectura inrobitoare!!!"                             -Dragosh Angel For A Book
Mai jos aveti ceva detalii despre primul volum:

Click pe coperta pentru detalii despre carte!!!
Descrierea cartii:
„Intrigi şi comploturi, tragedii şi tradari, victorii si teroare in vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliatilor şi a dusmanilor lor se afla intr-un echilibru precar, pentru ca fiecare doreste sa castige in jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor.“ Library Journal
„Romanul care marcheaza fara doar si poate inceputul detronarii lui Tolkien: Urzeala tronurilor.“ Newsweek
„Martin atinge un varf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative si al scenelor de actiune. Scriitura, imaginatia, impactul emotional si extraordinara constructie a universului sau presupun o noua definire a genului fantasy.“ Booklist

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)