17 aug. 2011

Carpe Corpus de Rachel Caine link de precomanda


Click pe coperta pentru a comanda cu 25%reducere!!!
Editura Leda a dat startul precomenzii volumului 6 din seria Vampirii din Morganville.Linkul de precomanda a inceput sa fie disponibil din 15 august,data de aparitie a cartii fiind 30 august.O veste foarte buna!Nu stiu cum vi se pare voua.
CARPE CORPUS. VAMPIRII DIN MORGANVILLE 6 de Rachel Caine
…fiindcă altfel e de rău! Situaţia din oraş devine tot mai tensionată, iar vampirii tot mai nervoşi. Lupta pentru putere răvăşeşte vieţile tuturor, fie aceştia oameni sau morţi-vii. Relativa armonie care se instalase la un moment dat între ei este uitată.
Creaturile nopţii dezlănţuie iadul. Pentru salvarea micului oraş din ghearele maleficului Bishop, începe să fie organizată o mişcare subterană de rezistenţă. Claire Danvers şi prietenii ei sunt primii care doresc să se întoarcă la o viaţă normală şi îl înfruntă pe cel care a jurat să nimicească totul în jur.
Dar chiar dacă ei ar reuşi să-l înfrângă pe Bishop, oare vampirii, după ce au simţit din plin gustul puterii, vor accepta să se întoarcă la vechile reguli?
Myrnin, Amelie, Oliver, Sam, Monica… – alături de toate celelalte personaje care ne-au cucerit în volumele anterioare – sunt din nou prezenţi, gata să ne ofere o poveste formidabilă şi captivantă! Cum se va sfârşi totul? Veţi vedea…

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)