7 aug. 2011

In curand la Rao-partea a 2a

Am vazut ca v-a placut foarte mult prima parte din in curand la Rao.Multe comentarii in care sper ca v-am raspuns la intrebari si v-am convins de ce imi plac aceste carti.

Descrierea cartii(tradusa de mine):
In primul volum din seria Mercy Falls,Sam si Grace se cunosc.Acum in cel de al doilea volum al seriei,ei trebuie sa lupte pentru a fi impreuna.Pentru Grace,asta inseamna sa-si sfideze parintii si sa tina un secret care sa-i puna in pericol propria bunastare.Pentru Sam,asta inseamna sa lupte cu trevutul lui de varcolac...si sa gaseasca o cale prin care sa supravietuiasca in viitor.Si pe deasupra,un nou lup pe nume Cole isi face aparitia,al carui trecut poate sa distruga intreaga haita.Si Isabelle,si-a pierdut deja un frate din cauza lupilor,iar acum este indragostita de Cole.
Totul se transforma chinuitor si euforic,Linger este o poveste de dragoste splendida,ncare exploreaza ambele parti ale iubirii-lumina si intunericul,frigul si caldura-intr-o forma pe care nu o vei uita.
Acest volum nu a aparut inca la noi,dar primul volum al acestei serii superbe numite Lupii din Mercy Falls(nu stiu cati dintre voi stiu ce inseamna mercy,in engleza inseamna mila,deci numele padurii ar fi Padurea Milei,fain,nu-i asa?)
Date despre volumul 1 aveti mai jos.Cartea poate fi comandata de pe siteul editurii Rao:www.raobooks.ro

Fior - Lupii din Mercy Falls vol 1
Descrierea cartii:
De multi ani Grace îi observa pe lupii din padurile aflate în spatele casei ei.

Un lup cu ochii galbeni - lupul ei - a reprezentat mereu o prezenta fara de care nu mai putea sa-si închipuie viata.

Între timp, Sam traia doua vieti: iarna, în padurea înghetata, protejat de haita si mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, putine si pretioase luni petrecute ca om... pâna când frigul îl facea sa se transforme la loc.

Acum, Grace face cunostinta cu un baiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie rasuflarea.

Este lupul ei, el trebuie sa fie.

Dar, pe masura ce iarna se apropie, Sam trebuie sa se lupte ca sa îsi pastreze forma umana sau sa riste sa o piarda pe Grace, dar sa se piarda si pe sine... pentru totdeauna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)