3 aug. 2011

Surpriza de miercuri a editurii Leda-partea a 3a

                                                                                           

Editura LEDA – campanii promoţionale, apariţii, serii noi


I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE

1. În reţeaua magazinelor CORA, în perioada 9–22 august, se desfăşoară campania „Romance şi urban fantasy/Vampiri”. Super-preţul de raft pentru un număr de 26 de titluri din backlist-ul LEDA va fi de 26,90 lei pe exemplar, indiferent de preţul iniţial de listă.
2. Pe libraria virtală Elefant.ro se desfăşoară, de acum până pe 31 august, promoţia „Fantasy Zone”, în care reducerile sunt substanţiale. Aveţi aici linkul: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.

Profitaţi de aceste oferte pentru completarea titlurilor care vă lipsesc din oferta noastră.


II. APARIŢII

Spre sfârşitul lunii august vom publica volumul 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead, “Patimi de sucub”.


III. SERII NOI

(SUPER)PARANORMAL ROMANCE ŞI NU NUMAI…
BLACK DAGGER BROTHERHOOD de J. R. WARD ÎN PORTOFOLIUL LEDA

Deocamdată, vă prezentăm primele două volume achiziţionate de la un gigant editorial, PENGUIN USA.

BLACK DAGGER BROTHERHOOD este o serie de romance paranormal cu accente erotice semnată de J.R. WARD. Seria relatează povestea a şase fraţi vampiri şi războinici, care trăiesc împreună şi îşi apără neamul de Lessers, fiinţe umane lipsite de suflet care îi ameninţă la orice pas. Personajele sunt complexe şi sofisticate, cu o multitudine de însuşiri, uneori contradictorii, prinse permanent intr-un vârtej de acţiune şi pline de pasiune. De data aceasta, în prim-plan sunt bărbaţii, dar există în cărţile seriei şi o mulţime de personaje feminine fascinante, precum şi o întreagă galerie de alte personaje, atemporale: îngeri căzuţi, zeităţi etc.
Vă prezentăm mai jos două stiluri de abordare a coperţilor.Titlurile în română ale volumelor sunt provizorii.

Vol. 1: DARK LOVER / IUBITUL ÎNTUNECAT
În tenebrele nopţii din Caldwell, New York, între vampiri şi ucigaşii acestora se duce un război mortal pentru stăpânirea teritoriului şi supravieţuire. Întâlnim o bandă secretă de fraţi cum nu s-a mai văzut până acum – formată din şase războinici vampiri, apărători ai neamului vampiresc. Dar niciunul dintre ei nu ucide cu o sete mai mare decât Wrath, conducătorul Frăţiei. Rămas singurul vampir pursânge de pe pământ, Wrath are de încheiat socoteli cu cei care i-au omorât părinţii în urmă cu secole. Dar, atunci când unul dintre cei mai de încredere luptători ai săi este ucis – lăsându-şi fiica fără vreo veste despre soarta lui sau despre destinul care o aşteaptă –, Wrath  trebuie să o introducă în lumea morţilor vii  - o lume în care domină senzaţiile la cote dincolo de orice închipuire.

Vol. 2: LOVER ETERNAL / ETERNUL IUBIT
În cadrul Frăţiei, Rhage este vampirul cu apetitul cel mai mare. El este cel mai bun luptător, cel care acţionează cel mai rapid pe baza impulsurilor şi iubitul cel mai nesăţios – căci în el arde flacăra unui blestem cumplit aruncat de Scribe Vergin, zeitatea vampirilor. Stăpânit de tenebre, Rhage se teme de momentele când fiara din el se dezlănţuie, transformându-l într-un pericol pentru toţi cei din jur. Când Mary Luce este azvârlită pe neaşteptate în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecţia lui  Rhage. Ştiind că şi Mary a căzut pradă aceleiaşi atracţii animalice puternice, Rhage îşi dă seama că trebuie să o câştige de partea lui….

J.R. Ward este o autoare de romance paranormal erotic, ale cărei cărţi au devenit bestselleruri, ocupând poziţii de top pe listele de vânzări ale publicaţiilor New York Times şi USAToday  Locuieşte în sudul Statelor Unite, împreună cu soţul ei, care o susţine foarte mult, şi iubitul ei câine, un golden retriever. După ce a absolvit Facultatea de drept, a început să lucreze în domeniul medical în oraşul Boston şi mai mulţi ani la rând a ocupat un post de conducere în cadrul unuia dintre centrele medicale universitare de elită din Statele Unite. Scrisul i-a fost întotdeauna pasiunea supremă şi ideea ei despre rai este de a petrece o zi întreagă în faţa computerului, având alături doar pe câinele său şi o cafetieră plină cu cafea.

Pentru mai multe informaţii despre Frăţie, accesaţi http://www.jrward.com/ sau puteţi contacta direct autoarea la adresa jrw@jrward.com.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)