6 aug. 2011

Jurnalele lui Stefan volumul 3 disponibil la comanda pe siteul editurii Leda!!!

Pentru cei care au ratat senzationalul final al seriei Jurnalele lui Stefan(prin final ma refer prin finalul actual,inca nu a aparut in America volumul 4),editura Leda a pregatit o surpiza si le permite sa comanda cartea de pe siteul lor.Click pe imagine pentru comanda!!!Pretul cartii este de 10,99 fara revista Bravo.Cartea va fi livrata prin curier gratuit(Cargus)


Descrierea cartii:

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.
După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui.
Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)