5 aug. 2011

Carti pe care vi le recomand de la editura Rao

Editura Rao ne-a incantat intotdeauna cu carti spurbe si o face si acum.E una dintre cele mai serioase edituri si ne incanta cu serii superbe.De fapt prima carte pe care am citit-o a fost de la editura Rao.Va prezint mai jos cateva dintre seriile mele favorite de la ei.
1.Fascinatie de Melissa Marr

Descrierea cartii:
Regula nr. 3: Nu te holba la zâne invizibile. Aislinn a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ei nu se arată lumii muritoare. Aislinn se teme de cruzimea lor – mai ales dacă ar descoperi că le poate vedea şi îşi doreşte să fie la fel de neştiutoare de prezenţa şi existenţa lor ca ceilalţi adolescenţi.  Regula nr. 2: Nu vorbi cu zâne invizibile. Acum zânele o urmăresc. Unul dintre ei, Keenan, care este deopotrivă înspăimântător şi atrăgător, încearcă să vorbească cu ea, îi pune întrebări. Lui Aislinn îi e frică să-i răspundă.  Regula nr. 1: Nu le atrage niciodată atenţia. Dar e prea târziu. Keenan este Regele Verii care şi-a ales regina pentru nouă secole. Fără ea, vara va dispărea cu siguranţă. El este hotărât să o transforme pe Aislinn în Regina Verii cu orice preţ – indiferent de dorinţele sau planurile ei. Dintr-odată nici una dintre aceste reguli care au protejat-o până acum pe Aislinn nu mai funcţionează şi sunt în joc multe: libertatea ei, prietenul ei bun, Seth, viaţa ei, totul. Intrigile zânelor, iubirea muritoare şi ciocnirea dintre legile străvechi şi aşteptările se combină în acest basm al secolului XXI.

2.Obeseie de Melissa Marr

Descrierea cartii:
Departe de ochii muritorilor, intr-o lume de umbre si primejdii, are loc o apriga lupta pentru putere. Dupa secole de stabilitate, echilibrul dintre Curtile zanelor a disparut si Irial, stapanitorul Curtii Intunecate se lupta sa-si tina unite zanele rebele si devenite recent foarte vulnerabile. Daca nu va reusi, vor urma varsari de sange si multa brutalitate. La 17 ani, Leslie nu stie nimic despre zane si intrigile lor. Cand se simte atrasa de un prea frumos tatuaj format din ochi si aripi, nu stie decat ca si-l doreste din tot sufletul, convinsa ca va fi un simbol tangibil al schimbarilor pe care si le doreste cu disperare in viata ei. Tatuajul va aduce schimbari, dar nu cele la care visa Leslie, ci schimbari sinistre, profunde, care vor fi mai mult decat simbolice. Aceste schimbari ii vor apropia pe Leslie si pe Irial, atragand-o pe Leslie tot mai adanc in taramul zanelor, unde, incapabila sa reziste farmecelor acestei lumi, va fi expusa multor pericole. Melissa Marr continua povestile despre zane cu o istorie intunecata, despre tentatii si consecinte si eroism in cele mai neasteptate momente.


Numar pagini:352
Anul aparitiei:2010

3.a 16a LUNa

“Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării
nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem.
Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt.”
Dragoste încă din prima clipă… Încă înainte să o fi zărit pentru prima
dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan.
Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în
Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi
cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără
scăpare.
Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă
cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare
şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide
dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului…
Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe
vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va
aparţine?
4.Fior de Maggie Stiefvater

De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni - lupul ei - a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. Între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om... până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine... pentru totdeauna.

Pentru a comanda cartile intrati pe siteul editurii Rao:www.raobooks.ro

Si puteti vedeam de asemenea recenzile cartilor a16a luna si Fior

4 comentarii:

Fior si seria fascinatie o sa mi le iau si eu...de a 16-a luna nu stiu ce sa zic. Am citit putin din ea intr-un magazin dar ca sa fiu sincera, inceputl nu ma prea incantat...

Da,inceputul la a 16a luna nu e grozav,e mai mult plictisitor.Trebuie sa ai putina rabdare pana pe la pagina 100,acolo unde actiunea se complica si povestea devine interesanta.O sa-ti placa!Ai ales niste carti foarte bune de citit in vacanta,alexa700.Spor la citit!

Dintre toate astea cel mai mult imi place Fior! Nu am citit decat cateva capitole din ea..dar ma captivat enorm!

App , super blog! Acum l-am descoperit si-mi place tare muult!

ma bucur ca-ti place.spor la lectura!multumesc pentru laudele despre blog.

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)