5 aug. 2011

Concurs All

V-am mai spus ca dau startul unui nou concurs care va avea urmatoarea durata:5 august-17 august(care din intamplare e si ziua mea)
Regulile sunt urmatoarele:Trebuie sa raspunzi la aceasta intrebare si sa specifici care carte o vrei,sau daca le vrei pe ambele:"Care sunt cartile pe care ti-ar placea sa le citesti la editura ALL?(trei titluri plus autori)"Destul de simplu,nu?Haideti sa vedem premiile:
1.Insomnia
<strong>INSOMNIA</strong>
Despre carte si autor:
Într-un viitor foarte apropiat, lumea se confruntă cu un val apocaliptic de insomnie. Pe măsură ce epidemia se întinde, haosul muşcă din oraş. Bolnavii bântuie pe străzi sau devin dependenţi de un misterios joc online. Reţeaua de mafioţi care vinde singurul medicament ce poate combate boala pare invincibilă. Poliţistul Parker Hass, infiltrat sub acoperire printre traficanţii de Visător – acesta este numele medicamentului –, trebuie să-şi facă meseria, dar şi să-şi salveze familia. Undeva la intersecţia dintre bani murdari, industria medicamentelor şi epidemia stârnită ca din senin, există o conspiraţie de proporţii devastatoare.

,,Unul dintre cei mai talentaţi scriitori născuţi din tradiţia noir în acest secol.”                                                                                                     
Stephen King
,,În romanul trepidant al lui Charlie Huston am dat peste cel mai seducător ucigaş ficţional din ultimii ani: sclipitor, manierat, nemilos. O lectură nemaipomenită!”
                                                                                                                         Barry Eisler

Charlie Huston este un cunoscut autor american de thrillere negre şi cărţi de benzi desenate. Este unul dintre puţinii autori care au vândut drepturile de ecranizare ale romanului de debut (Caught Stealing, 2004) chiar înainte de a fi semnat contractul de publicare cu o editură. Acestui prim roman îi urmează Six Bad Things (2005) şi A Dangerous Man (2006), alcătuind o trilogie construită în jurul antieroului Hank Thompson. În 2005, odată cu romanul Already Dead, Charlie Huston lansează o saga cu vampiri foarte iubită de public: No Dominion (2006), Half the Blood of Brooklyn (2007), Every Last Drop (2008), My Dead Body (2009). Printre romanele sale de sine stătătoare se numără The Shotgun Rule (2007), The Mystic Arts of Erasing All Signs of Death (2009), Insomnia (Sleepless, 2010; Editura ALLFA, 2011). Începând cu 2006, Charlie Huston a devenit un nume în lumea benzilor desenate, publicând, printre altele, Moon Knight, Legion of Monsters, Wolverine: The Best There Is.

2.<strong>PORTRETUL UNUI BARBAT IMATUR</strong>
Despre carte si autor:
Intr-o noapte care ar putea fi ultima, un barbat isi povesteste viata – poate cuiva anume sau poate chiar lui insusi. O viata aventuroasa, dupa cum aflam treptat, plina de pasiune, libertate, putere, oroare, prietenie si tradari. Insa acum nu mai ramane timp pentru ipocrizii. Trebuie sa recunoasca tot: cum, dintr-un modest vanzator la papetarie, apoi portar la un hotel, a ajuns un reporter cunoscut si mostenitorul averii sotiei lui, Imaculata. Importante nu sunt insa faptele, ce anume s-a petrecut, ci abaterile neobrazate si ocolurile pline de miez ale povestitorului, care sare brusc de la ce a fost obisnuit sa spuna, la marturisiri de o sinceritate iradianta.

Vocea editorului: Sa fie povestitorul acestui roman un sarlatan, un clovn trist, un filosof ratat, un barbat cu prea multe sau prea putine virtuti, un idealist vulnerabil sau un cinic monstruos? Luis Landero, unul dintre cei mai talentati scriitori spanioli de astazi, pare sa stie totul despre ambiguitatile, contrastele si puzderia de roluri care ne alcatuiesc.    

,,Luis Landero este unul dintre cei mai mari scriitori ai ultimelor decenii.”
                                                                                                      Fernando Valls
MULTUMESC EDITURII ALL PENTRU SPONSORIZARE!!!

8 comentarii:

Concurez pentru ambele :D
Cartile pe care mi-ar placea sa le citesc de la All sunt "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso, "Multumesc pentru amintiri", "Cadoul" de Cecelia Ahern.

Pentru ambele.
Cartile pe care mi-ar place sa le citesc sunt:"Ce-as fi eu fara tine?" si "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso,

Pentru ambele.
Cartile pe care as vrea sa le citesc sunt:
~SUS, IN AER de Walter Kirn
~CE-AS FI EU FARA TINE? de Guillaume Musso
~ORASELE INVIZIBILE de Italo Calvino

Concurez pentru ambele :">
As vrea sa citesc
1 MA SINUCID ALTA DATA
de Kerstin Gier
2 FETELE DIN SHANGHAI
de Lisa See
3 LA AGATAT
de Nadine Gordimer

Concurez pentru ambele :D
1.OKSA POLLOCK, VOL. 1 TARAMUL INVIZIBIL de Anne Plichota, Cendrine Wolf
2.CE-AS FI EU FARA TINE? de Guillaume Musso
3.POKER IN INFERN de Florian Lafani, Gautier Renault

Concurez pt Insomnia de Charlie Huston

1.SANGE REGESC de Vanora Bennett
2.JOC DUBLU de Lisa Scottoline
3.FATA DE HARTIE de Guillaume Musso

Concurez pentru ambele:

1) Oksa pollock,vol. 1 taramulinvizibil de Anne Plichota, Cendrine Wolf
2) Sange regesc de Vanora Bennett
3)Fetele din Shanghai de Lisa See

Concurez pentru ambele carti.
1.Menajeria lui Jamrach de Carole Birch
2.Britannia Road 22 de Amanda Hodgkinson
3.Fata de hartie de Guillaume Musso

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)